Морфологічний спосіб творення нових іменників-термінів у Словнику української мови в 20-ти томах - Томіленко, Л.М. (Мовознавство, 2009)
У статті проаналізовано способи морфологічної деривації нових іменників-термінів у
Словнику української мови в 20-ти томах. Визначено продуктивні словотвірні типи та основні
словотвірні значення цих одиниць. The means of the morphological derivation of new noun terms in the twenty-volume Dictionary
of the Ukrainian Language have been analyzed. The productive word-formative types and principal
word-formative meanings of the above units have been identified.