Пахомова С., Джоганик Я. Словацька мова : Підручник для студентів вищих навчальних закладів - Федонюк, В. (Мовознавство, 2009)
Рецензія на книгу: Пахомова С., Джоганик Я. Словацька мова : Підручник для студентів вищих навчальних закладів. Ужгород : Графіка, 2008.— 472 с.