Українські етимології. 74 — 81 - Шульгач, В.П. (Мовознавство, 2009)
Стаття присвячена етимологічному аналізу діалектних лексем бодало, кокиндати, пачомп, укий, харлак, цурцур, сурупати, иімондоногий. The article deals with ethymological analysis of dialectal lexemes бодало, кокиндати, пачомп, укий, харлак, цурцур, cypynámu, шмондоногий.