Проблеми реформування аграрного виробництва України в умовах незалежності - Ігнатенко, М. (Сiверянський лiтопис, 2009)
У статті аналізуються проблеми становлення та основні тенденції розвитку українських фермерських господарств у 90-х рр. ХХ ст. - поч. ХХІ ст. 8 статье анализируются проблемы становления и основные тенденции развития украинских фермерских хозяйств в 90-х годах ХХ в. - нач. ХХІ в. In the article the formation problems and main tendencies of farms development in Ukraine in 1990-s - at the beginning of 2000-s are analysed.