Художня, літературознавча і фольклористична парадигма ранньої творчості Пантелеймона Куліша - Тихолоз, Б. (Сiверянський лiтопис, 2009)
Рецензія на книгу: Івашків В. Художня, літературознавча і фольклористична парадигма ранньої творчости Пантелеймона Куліша.Львів: Видавничий центр ЛНУ Імені Івана Франка, 2009. - 448 с.