Нові принципи створення уретановмicних полімерних композитiв - Выленський, В.О. (Украинский химический журнал, 1997)
Викладено сучасні наукоємні принципи створення полiмерних композицiйних матеріалів. На прикладi поліуретановмісних композиційних систем показано роль i мicце мікрофазового роздiлу у формуваннi структури та властивостей цих композитів. Запропоновано діаграму "хімічна будова, склад-структура, властивосп", в якiй визначено місце явища мікрофазового роздiлу.