60-рiччя академіка НАН Украiни В.В. Стрелка (Украинский химический журнал, 1997)
23 вересня виповнилося шістдесят років академіку НАН України Володимиру Васильовичу Стрєлку — відомому вченому в галузі синтезу та дослідження сорбентів, дисперсних матеріалів, радіохімії та радіаційної хімії гетерогенних систем, фізико-хімії та хімічної технології неорганічних матеріалів, доктору хімічних наук, професору, лауреату Державної премії СРСР.