Юридична компаративістика як самостійна юридична наукова дисципліна - Чернецька, О.В.; Шилінгов, В.С. (Порівняльно-правові дослідження, 2009)
У статті досліджуються проблеми юридичної компаративістики як самостійної юридичної науки, зокрема, предмет та об’єкт, система наукових методів, її місце та роль у системі юридичних наук. В статье рассматриваются проблемы юридической компаративистики как самостоятельной юридической науки, предмет, объект, система научных методов, ее место и роль в системе юридических наук. The article deals with the problems of comparative jurisprudence as an independent legal science, in particular with its subject and object, the system of scientific methods, its place and role in the system of legal sciences.