Реалізація іє. * sue-/* suo- в слов’янському етномовному континуумі - Іваненко, О.В. (Мовознавство, 2009)
У статті розглянуто слов’янські апелятивно-онімні континуанти іє. *sue- / *suo- у функціонально-семантичному аспекті. Головним чинником виступає властива слов’янським мовам семантична опозиція «свій, власний» — «громадський, колективний». In the article the Slavonic appellative-onymic continuants of ie. *sue- / *suo- in functional and
semantic facets are examined. The main factor is the peculiar to the Slavonic languages semantic opposition
«self, proper» — «common, collective».