Кононенко І. В. Прикметник у слов’янських мовах - Іваницька, Н. (Мовознавство, 2009)
Рецензія на книгу: Кононенко І. В. Прикметник у слов’янських мовах. Видавничий центр «Київський університет», 2009.— 495 с.