Роль Суду Європейського Союзу в становленні та розвитку європейського права - Шпакович, О.М. (Порівняльно-правові дослідження, 2009)
Статтю присвячено історії Європейського Союзу та європейського права. Автор досліджує роль Суду ЄС у виникненні права Євросоюзу. Особливу увагу в статті приділено юридичній природі норм права ЄС. Статья посвящена истории Европейского Союза и европейского права. Автор исследует роль Суда ЕС в становлении права Евросоюза. Особое внимание в статье уделяется юридической природе норм права ЕС. The article deals with the history of European Union and European law. The author researches the role of Court of EU in the formation of European law. Special attention is paid to the legal nature of norms of EU law.