Українсько-російські мовні контакти на сучасному етапі: притягування і відштовхування. ІІ. Текстуальні вкраплення, прецедентні тексти мовою оригіналу - Тараненко, О.О. (Мовознавство, 2010)
У статті розглядається досить характерне для сучасних україно- і російськомовного
(особливо в Україні) дискурсів явище текстуальних вкраплень мовою оригіналу, їхні семантичні,
стилістичні, прагматичні функції. The article deals with original textual inclusions which is fairly typical phenomenon of the pre-sent-day Ukrainian and Russian (especially in Ukraine) discourses, their semantic, stylistic, and pragmatic functions.