Мойсієнко А. К. Мова як світ світів. Поетика текстових структур - Лавриненко, С. (Мовознавство, 2010)
Рецензія на книгу: Мойсієнко А. К. Мова як світ світів. Поетика текстових структур. Умань : Софія, 2008.— 280 с.

Дослідження способів взаємодії ментальної
та вербальної картин світу носія етнічної
свідомості, спроби осмислення діалектики
переходу від світоглядної до мовно-когнітивної парадигми відбивають сучасні потреби
гуманітарного пізнання, а отже, посідають
важливе місце у колі актуальних
завдань лінгвістики XXI ст.