Лучик А. Словник еквівалентів слова української мов - Ярун, Г. (Мовознавство, 2010)
Рецензія на книгу: Лучик А. Словник еквівалентів слова української мов. К.: Вид. дім «Києво-Могилянська академія», 2008.— 174 с.