Хроніка (Мовознавство, 2010)
X Міжнародна наукова конференція «Семантика
мови і тексту», організована Інститутом
філології Прикарпатського національного
університету ім. Василя Стефаника і
кафедрою загального та германського мовознавства,
відбулася 21-23 вересня 2009 р.
в Івано-Франківську...