Відображення гуцульського говору в мові творів Марка Черемшини - Матвіяс, І.Г. (Мовознавство, 2011)
У статті розглядається відображення фонетичних, словотвірних, словозмінних і синтаксичних
діалектних рис у мові творів Марка Черемшини. The article focuses on the reflection of phonetical, morphological and syntactical features in the language of works by Marko Cheremshyna.