Юридична лінгвістика в Україні: здобутки і перспективи - Прадід, Ю.Ф. (Мовознавство, 2011)
У статті обговорюється проблема становлення і розвитку юридичної лінгвістики як
окремої науки в Україні, обґрунтовуються підстави виділення її в окрему наукову спеціальність,
акцентується увага на літературі українських учених — мовознавців і юристів —
із цієї проблематики. The article considers the problem of origin, formation and development of law linguistics as an independent science in Ukraine. The reason of its separation as an independent science is proved, paying attention to theses and monographs of Ukrainian scholars, linguists and lawyers in this subject matter.