Ознаки системної організації конотативних власних назв - Лукаш, Г.П. (Мовознавство, 2011)
У статті висунуто положення щодо системності конотонімії як універсального явища.
З метою обґрунтування системної організації конотонімів простежено їхні парадигматичні та
синтагматичні зв’язки, з’ясовано категорії та принципи побудови конотонімії. In the article position is grounded in relation to the system of connotonyms as universal phenom-enon. As proof of system organization of connotative proper names traced them paradigmatics and syntagmatics copulas, categories and principles of construction of connotonyms are determined.