Горпинич В. О. Болгарські прізвища в сучасному антропоніміконі Бердянщини - Лучик, В. (Мовознавство, 2011)
Рецензія на книгу: Горпинич В. О. Болгарські прізвища в сучасному антропоніміконі Бердянщини : Монографія //
Ономастика і апелятиви. Д .: Нова ідеологія, 2010. — Вип. 35. — 320 с.