Іваницька Н. Б. Дієслівні системи української та англійської мов: парадигматика і синтагматика - Валюх, З.; Олексенко, В. (Мовознавство, 2011)
Рецензія на книгу: Іваницька Н. Б. Дієслівні системи української та англійської мов: парадигматика і синтагматика. Вінниця, 2011.— 636 с.