Кочиш M. Українські церковні рукописи XVI століття (в Угорщині) та їх правопис - Мушкетик, Л. (Мовознавство, 2011)
Рецензія на книгу: Kocsis M. Tizenhatodik századi Ukrán egyházi kézirataink és helyesirásuk. Szombathely, 2008. — 335 p. Рецензія на книгу: Кочиш M. Українські церковні рукописи XVI століття (в Угорщині) та їх правопис. Сомбатгей, 2008.— 335 с.