Яворська Г. М., Богомолов О. В. Непевний об’єкт бажання: ЄВРОПА в українському політичному дискурсі - Іващенко, В. (Мовознавство, 2011)
Рецензія на книгу: Яворська Г. М., Богомолов О. В. Непевний об’єкт бажання: ЄВРОПА в українському політичному дискурсі. К. : Вид. Дім Дмитра Бураго, 2010.— 136 с.