Особливості словозміни в західноукраїнському варіанті літературної мови - Матвіяс, І.Г. (Мовознавство, 2011)
У статті розглядаються регіональні словозмінні форми повнозначних частин мови, які
вживалися в західноукраїнському варіанті літературної мови і відрізнялися від відповідних
форм у загальноукраїнській літературній мові. The article focuses on the regional word chenge forms of full meaning part of speech, which were used in the West Ukrainian variant of literary language and differ from word change in the commen Ukrainian literary language.