Прокуратура України та європейська інтеграція - Кравчук, В.М. (Порівняльно-правові дослідження, 2009)
Аналізуються напрями вдосконалення інституту прокуратури України. Виділено інституціональний, функціональний та змістовний напрями розвитку прокуратури, враховуючи евроінтеграційні процеси та зобов’язання, взяті Україною перед Радою Європи. Анализируются направления совершенствования института прокуратуры Украины. Выделены институциональный, функциональный и содержательный направления развития прокуратуры, учитывая евроинтеграционные процессы и обязательства, взятые Украиной перед Советом Европы. The article examines the directions of improvement of institute of prosecution in Ukraine. The author pointed on institutional, functional and essential directions of development of prosecutor’s office taking into account European integration processes and commitments assumed by Ukraine before Council of Europe.