Інтонація публічного виступу: основні напрями дослідження - Вербич, Н.С. (Мовознавство, 2011)
У статті йдеться про значущість просодії як важливого фактора впливу на аудиторію в усному мовленні. Встановлено можливості функціонування інтонаційних засобів у сучасному публічному виступі. The article determines the role and the meanmg of prosody in speech as mail factor of influence on the audience. The possibilities of functioning of main intonation components are described in modem public speech.