Академік Леонід Арсенійович Булаховський (до 50-річчя від дня смерті) - Лукінова, Т.Б. (Мовознавство, 2011)
У статті йдеться про основні напрями наукової роботи академіка Л. А. Булаховського, видатного славіста-лінгвіста. The article deals with the main trends of the scientist’s work of Academician L. A. Bulachovskyi,
an outstanding slavist linguist.