Зі спостережень над історією й сучасними процесами розмежування фраземіки та пареміології в україністиці - Скопненко, О.І.; Цимбалюк-Скопненко, Т.В. (Мовознавство, 2012)
Стаття присвячена розглядові процесу становлення сучасного розуміння обсягу фраземіки в українському мовознавстві. На підставі аналізу найвідоміших наукових джерел констатовано, що в наш час, незважаючи на панівну концепцію вузького розуміння фраземіки, традиції альтернативного (широкого) визначення цього терміна цілковито не втратили свого значення. The article examines the process of becoming a modem understanding of phraseology in Ukrainian linguistics. The analysis of the most famous scientific sources stated that today, despite the dominant concept of a narrow understanding of phraseology, traditions alternative (broad) definition of this term is completely not lost their importance.