Радзієвська Т. В. Нариси з концептуального аналізу та лінгвістики тексту - Зарецький, О. (Мовознавство, 2012)
Рецензія на книгу: Радзієвська Т. В. Нариси з концептуального аналізу та лінгвістики тексту. Текст — соціум — культура —
мовна особистість. К .: ДП «Інформ.-аналіт. агентство», 2010. — 491 с.

У книзі Т. В. Радзієвської досліджується низка проблем, що стосуються аналізу концептів і тексту як продукту мовленнєвої діяльності і засобу комунікації. Предметом дослідження є лінгвістичні та когнітивні механізми мовленнєвої діяльності й висвітленняролі концепту і тексту як ключових об’єктів
комунікації.