Коваль А. П., Коптілов В. В. Крилаті вислови української літературної мови - Одрехівська, І. (Мовознавство, 2012)
Рецензія на книгу: Коваль А. П., Коптілов В. В.
Крилаті вислови української літературної мови.— 3-є доп. вид.
К .: Ярославів Вал, 2011. — 704 с.

2011 р. у видавництві «Ярославів Вал» перевидана знакова праця української лексикографії — словник «Крилаті вислови української літературної мови», який уклали А. Коваль і В. Коптілов. Появу третього доповненого видання першої в українському словникарстві збірки крилатих висловів можна лише вітати, адже вона й досі залишається єдиним реєстром крилатих слів та висловів української літературної мови.