Хроніка (Мовознавство, 2012)
6-7 жовтня 2011 року в Чернівецькому національному університеті ім. Юрія Федьковича на філологічному факультеті відбулася міжнародна науково-методична конференція «Класична філологія у контексті сучасності», яку провела кафедра румунської та класичної філології.