Інформаційні технології у польській лексикографії: сучасний стан та перспективи - Чумак, В.В.; Тимошук, Р.П. (Мовознавство, 2012)
У статті аналізується сучасний стан польської комп’ютерної лексикографії, вказуються основні періоди її розвитку, визначаються перспективи застосування інформаційних технологій у створенні електронних словників нового покоління. This article analyzes the current state of Polish computer lexicography, indicates major periods of its development. The prospects of applying information technologies of composing new generation dictionaries are determined.