Українська термінографія: стан і перспективи - Симоненко, Л.О. (Мовознавство, 2012)
У статті розглянуто основні етапи розвитку української термінографії, її стан та перспективи. The main periods of the development of the Ukrainian terminography, its state and perspectives are investigated in the article.