Біблійна репрезентація одиниць вимірювання в україномовному перекладі - Колоїз, Ж.В. (Мовознавство, 2012)
У статті йдеться про особливості біблійної репрезентації одиниць вимірювання; з’ясовуються
їхні семантичні та граматичні особливості в україномовному перекладі, зокрема й
при зіставленні з російськомовним варіантом Біблії. The article deals with the features ofthe Bible representation ofunits ofmeasure. Their semantic and grammatical peculiarities are determined in the Ukrainian translation as well as in comparison with the Russian version of the Bible.