Кліше в українському телепросторі: прагматичний і метакомунікативний вияви - Шарманова, Н.М. (Мовознавство, 2012)
У статті висвітлюються теоретичні питання лінгвалього статусу мовних кліше, прагматичні
й метакомунікативні особливості кліше в мові новітньої телевізійної журналістики. The article deals with theoretical questions as of linguistic status of language cliché, the pragmatic
and metacommunicative peculiarities of clichii in language of the modem television media are
being considered in particular.