Сорабістична спадщина професора Костянтина Трофимовича - Васильєва, Л.П. (Мовознавство, 2012)
У статті йдеться про наукову спадщину К. К. Трофимовича. На матеріалі друкованих видань, опублікованих після смерті вченого-сорабіста, проаналізовано головні напрями його досліджень з верхньолужицької мови. The article deals with the creative works of Kostantyn Trofymovych. Judging from the works published after the death of the Sorabic scholar, the author of the article has analysed the main directives of the scholar’s research of the High-Sorabic language.