Фреймове і комунікативне термінознавство в зарубіжній лінгвістиці - Іващенко, В.Л. (Мовознавство, 2013)
У статті окреслено проблематику фреймового та комунікативного термінознавства як провідних напрямів зарубіжного мовознавства. Проаналізовано засадничі праці відомих термінологів, які сьогодні активно працюють у цій сфері. The article describes the problems of terminology and frames analyzed work of Spanish researchers who are actively working in this direction.