Про манеру викладу чужих думок і ведення полеміки в одній монографії - Тараненко, О. (Мовознавство, 2013)
Про манеру викладу чужих думок і ведення полеміки в одній монографії
(враження після ознайомлення з книжкою:
Радевич-Винницький Я. К. Двомовність в Україні: теорія,
історія, мововживання.— К. ; Дрогобич : Посвіт, 2011.— 592 с.)