Космеда Т. A. Ego і Alter Ego Тараса Шевченка в комунікативному просторі щоденникового дискурсу - Дорошенко, С. (Мовознавство, 2013)
Рецензія на книгу: Космеда Т. A. Ego і Alter Ego Тараса Шевченка в комунікативному просторі щоденникового дискурсу.
Дрогобич : Коло, 2012.— 372 с.