Відображення гуцульського говору в мові творів Гната Хоткевича - Матвіяс, І.Г. (Мовознавство, 2013)
У статті розглядається відображення фонетичних, словотвірних, словозмінних, синтаксичних і лексичних рис гуцульського говору в мові творів Гната Хоткевича. The article focuses on the reflection of phonetical, morphological, syntactical and lexical features of Hutsul dialect in the language of works by Hnat Chotkevich.