Тетяна Купріянівна Черторизька (Мовознавство, 2013)
1 листопада 2013 року пішла з життя Тетяна Купріянівна Черторизька, відомий український мовознавець, доктор філологічних наук, професор, провідний науковий співробітник відділу російської мови Інституту мовознавства ім. О. О. Потебні НАН України, патріарх української лексикографії.