Орнітоніми іншомовного походження в англійській мові, або продовження семасіологічних традицій А. П. Непокупного - Дочу, А.Р. (Мовознавство, 2012)
У статті вказується на продовження семасіологічних традицій А. П. Непокупного, а саме дослідження орнітонімів. Розглянуто систему орнітонімів англійської мови в історичному аспекті та приділено особливу увагу іншомовним впливам, проаналізовано зміни, що відбулися в орнітонімній лексиці під впливом запозичень, з’ясовано інтенсивність і масштаби іншомовних впливів на англійську систему орнітонімів. The present paper focuses on A. P. Nepokupnyi semasiological traditions, namely on the study of omithonyms. The system of omithonyms of the English language in historical perspective is studied in this paper and much attention is paid to the loan words influence. Changes under the influence of loan-words are analyzed and loan-words intensity and degree on the English system of omithonyms is investigated.