Терехова С. І. Типи референції в системі просторових, часових і особових координатах - Коцюба, 3. (Мовознавство, 2012)
Рецензія на книгу: Терехова С. І. Типи референції в системі просторових, часових і особових координатах
(на матеріалі української, російської та англійської мов). К .: Вид-во КСУ, ТОВ «Альфа Реклама», 2010.— 340 с.