Лучик А., Антонова О., Дубровська І. Українсько-польський словник еквівалентів слова - Космеда, Т. (Мовознавство, 2014)
Рецензія на книгу: Лучик А., Антонова О., Дубровська І. Українсько-польський словник еквівалентів слова. К. : Виготівник ФОП Афонін А. О., 2011. — 312 с.