Хроніка (Мовознавство, 2014)
17-20 жовтня 2013 р. в Києві відбулася Міжнародна наукова конференція «Ватрослав
Ягич і проблеми славістики», присвячена 175-річчю від дня народження вченого.
Організатором конференції став Інститут мовознавства ім. О. О. Потебні HAH України. У конференції взяли участь понад 50 учених з України, Росії, Білорусі, Німеччини, Польщі.