Місцеві податки і збори як фінансова основа місцевого самоврядування (вітчизняний і зарубіжний досвід) - Острович, С.Е. (Порівняльно-правові дослідження, 2009)
Статтю присвячено окремим питанням місцевих податків і зборів. Розглядається зарубіжний досвід організації місцевого оподаткування. Досліджується сучасний стан правового регулювання місцевих податків і зборів в Україні. Статья посвящена отдельным вопросам местных налогов и сборов. Рассматривается зарубежный опыт организации местного налогообложения. Исследуется современное состояние правового регулирования местных налогов и сборов в Украине. The article is devoted to the some questions of local taxes and collections. Foreign experience of organization of local taxation is examined. The current state of the legal regulation of local taxes and collections in Ukraine is analyzed.