Фемінінні інновації в новітньому українському назовництв - Архангельська, А.М. (Мовознавство, 2014)
У статті здійснено аналіз лексикографічної фіксації новітніх назв осіб жіночої статі в
наявних словниках неологізмів початку XXI ст. та представлено результати вивчення автором
громадської думки колективу мовців щодо явища фемінізації в актуальному українському
мовленні. In the paper there is made an attempt to analyze the lexicographic fixing of the newest female
nominations in existing dictionaries of neologisms of the beginning of 21st century as well as to present
the results of authors’ study of the public opinion on the phenomenon of feminization in contemporary
Ukrainian language.