Фрагмент праслов’янського антропонімного фонду - Шульгач, В.П. (Мовознавство, 2014)
Статтю присвячено реконструкції фрагмента праслов’янського антропонімного фонду —
лексико-словотвірної мікросистеми з коренем *Тиг-. На основі доступних джерел автору вдалося
відновити понад 130 потенційних праантропонімів. The paper discusses the reconstruction of a fragment of Early Slavic antroponymic pool (lexical
and wordbuilding microsystem with the root *Tur). Basing on the available sources the author has
recovered over 130 potential early antroponyms.