Кристалохімічні особливості та властивості Lі⁺, {Na⁺,K⁺}-заміщених ніобатів лантану зі структурою дефектного перовскіту - Гавриленко, О.М.; Пашкова, О.В.; Білоус А.Г. (Украинский химический журнал, 2005)
Вивчено область гомогенності, структурні особливості та транспортні властивості Li⁺, Na⁺(K⁺)-заміщених ніобатів лантану. Изучена область гомогенности, структурные особенности и транспортные свойства Li⁺, Na⁺ (K⁺)-замещенных ниобатов лантана. The range of homogeneity, structural features and transport proper ties of Li⁺, Na⁺(K⁺)-substituting niobat es of lanthanum have been studied.