Вдосконалений метод синтезу та кето-єнольна таутомерія 3-оксо-3-R¹-N-R²-пропантіоамідів - Брицун, В.М.; Борисевич, А.М.; Самойленко, Л.С.; Лозинський, М.О. (Украинский химический журнал, 2005)
Запропоновано вдосконалений метод синтезу 3-оксо-3-R¹-N-R²-пропантіоамідів. Досліджено співвідношення кетонної та єнольної форм 3-оксо-3-R¹-N-R²-пропантіоамідів у різних розчинниках методами спектроскопії ЯМР ¹Н та ІЧ-спектроскопії. Предложен усовершенствованный способ синтеза 3-оксо-N-3-R¹-N-R²-пропантиоамидов. Исследовано соотношение кетонной и енольной форм 3-оксо-N-3-R¹-N-R²-пропантиоамидов в различных растворителях методами ЯМР ¹Н и ИК-спектроскопии. The improved method of the synthesis of 3-оxо-3-R¹-N-R²-propanthioamides is proposed. The ratio of keto- and enol forms of 3-оxо-3-R¹-N-R²-propanthioamides in different solvents was studеd by the methods of NMR ¹H spectroscopy and IR spectroscopy.