Анатолій Кирилович Бабко (до 100-річчя від дня народження) - Волков, С.В.; Зайцев, В.М. (Украинский химический журнал, 2005)
15 жовтня 2005 року виповнюється сто років від дня народження видатного вченого, відомого спеціаліста в галузі аналітичної хімії та хімії координаційних сполук академіка АН УРСР, заслуженого діяча науки України Анатолія Кириловича Бабка, відповідального редактора "Українського хімічного журналу" (1958—1968).